Trabzonspor'un Elneny ısrarı sürüyor

Trabzonspor'un Elneny ısrarı sürüyor

Yeni sezonda orta sahada dinamik oyuncular isteyen teknik direktörü Eddie Newton, geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny'nin ismini yönetime verdi. Bordo mavililerin Arsenal ile kiralama görüşmeleri devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor orta sahadaki önemli isimleriyle yollarını bir bir ayırmıştı. Sezon devam ederken John Obi Mikel ayrılmış, bitiminde de Badou Ndiaye'nin kiralık sözleşmesi sona ermiş, kaptan Jose Sosa'nın da kontratı tamamlanmıştı. Bordo mavililer bu bölgeye ciddi takviyeler yapmak istiyor.

Bunlardan biri de geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Mohamed Elneny. Fotomaç'ın haberine göre, siyah beyazlıların da en azından 1 sezon daha kiralık olarak istediği Mısırlı ön libero için Trabzonspor da Arsenal ile masaya oturdu. 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibiyle kıran kırana pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR

Mohamed Elneny kariyerini Türkiye'de devam ettirmek istiyor. Bu sebeple Trabzonspor'un Arsenal ile anlaşması durumunda bordo mavili formayı giymeye sıcak bakıyor. Karadeniz temsilcisi, sorunsuz bir isim olması sebebiyle Elneny'yi istiyor.

Etiketler :