Trabzonspor'un listesinde yer alan Umut Meraş için Beşiktaş da devreye girdi

Trabzonspor'un listesinde yer alan Umut Meraş için Beşiktaş da devreye girdi

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Umut Meraş için Beşiktaş da devreye girdi. Umut Meraş için Le Havre ekibinin bonservis beklentisi netleşti.

Ajans Beşiktaş - Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların, Fransız ekibi Le Havre'de forma giyen Umut Meraş'ı transfer etmek istediği gündemde.

Umut Meraş transferi için Le Havre'nin beklentisi

İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Beşiktaş, sol bek pozisyonuna transfer yapacak. Le Havre, Umut Meraş için 1.5 milyon Euro istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler ise devam ediyor. 

Trabzonspor'un da gündeminde 

Milli futbolcu Umut Meraş, teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alıyor. Bordo-mavililer, 25 yaşındaki futbolcuya 900 bin Euro teklif etti. Kulüpler arasındaki görüşmeler sonrasında 2 milyon Euro olan bonservis bedeli 1.5 milyon Euro'ya kadar indi. 

Geçen sezonki performansı 

Umut Meraş bu sezon Le Havre ekibinde 4 maçta 340 dakika süre aldı. Geçen sezon ise 34 maçta 1 gol 1 asistlik katkı yapmıştı. Meraş, Türkiye'de daha önce Bursaspor ve Boluspor formalarını da terletmişti. 

Sözleşme durumu 

1.78 boyundaki Umut Meraş'ın, kulübü Le Havre ile olan kontratı 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla son bulacak. Futbolcu sol bek dışında sol açık mevkisinde de görev alabiliyor. (Ajansspor - Emrah Karalinç)