Transfer raporu derbiden sonra

Transfer raporu derbiden sonra

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta sonundaki F.Bahçe derbisi sonrası yönetime, kalacak ve gidecek oyuncular hakkında kapsamlı bir rapor sunacak. Yönetim, raporun ardından transfere hız kazandıracak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, son maçta en yakın takipçisi Başakşehir karşısında aldığı yenilgiyle aradaki farkın 4'e inmesine izin verdi. Hafta sonu ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşma prestij açısından olduğu kadar puan anlamında da mutlak galibiyet gerektiriyor.

Güneş ile yeni sözleşme
Derbiden zaferle ayrılmanın planlarını yapan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe maçından sonra teknik direktörleri Şenol Güneş'le yeni sözleşme imzalamanın planlarını da yapıyor. Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile yapılan karşılaşma sonrası deneyimli teknik adama 2 yıllık sözleşme önermiş, Şenol Güneş de Fenerbahçe maçı sonrasını isabet etmişti. Siyah-beyazlılarda derbi sonrası bir başka önemli gelişmenin daha yaşanacağı ortaya çıktı.

Listede 20 oyuncu var
Beşiktaş yönetiminin, deneyimli hocadan, gelecek sezonun planlamasının yapılması için kendilerine rapor sunmasını istediği öğrenildi. Yeni imzayı F.Bahçe derbisi sonrasına bırakan Güneş'in, söz konusu raporu da sarı-lacivertli takımla yapılacak maçtan sonra sunacağını yönetime ilettiği belirtildi. Scout ekibinin de 20 kişilik bir liste hazırladığı, kalacak ve gidecek isimleri belirleyecek rapor sonrası çalışmalara hız verileceği kaydedildi. (Yeni Şafak-Süleyman Hatısaru)