Transferde büyük sürpriz! Vincent Aboubakar Süper Lig'e dönebilir

Transferde büyük sürpriz! Vincent Aboubakar Süper Lig'e dönebilir

Al-Nassr'da forma giyen Vincent Aboubakar'ın yeni takımı belli oluyor. Kamerunlu yıldızın transferi için geri sayıma geçildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de iki ayrı dönemde Beşiktaş forması giyen ve 2 Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra 1 Türkiye Kupası sevinci yaşayan Vincent Aboubakar sürpriz bir kararla Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'ın yolunu tutmuştu. Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan fakat ligin son haftalarında sözleşme yenileme görüşmelerinde ilerleme kaydedilemeyince forma giyemeyen Aboubakar, Al-Nassr'da 24 karşılaşmada 8 gol atarken 4 asist yaptı.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre Aboubakar, Al-Nassr'dan ayrılmak istiyor. Kulüpte yaşanan maddi kriz nedeniyle Kamerunlu yıldızın ayrılığıa sıcak baktığı ve menajerine yeni takım bulması için talimat verdiği iddia edildi.

YENİDEN SÜPER LİG'E DÖNÜŞ İDDİASI

Kamerunlu forvetin Al-Nasr'dan ayrılarak yeniden Süper Lig'e dönüş hazırlığında olduğu iddia edildi. Vincent Aboubakar için özellikle Fenerbahçe'nin devrede olduğu belirtilirken Kamerunlu forvetin henüz net kararını vermediği ifade edildi.

Beşiktaş'ın Weghorst, Galatasaray'ın ise Seferovic'i kadrosuna katmasıyla iki kulübe transferi zor olan Aboubakar'ın Fenerbahçe'nin radarında olduğu ve başkan Ali Koç'un Kamerunlu forvet için girişimde bulunabileceği aktarıldı. (Skorer)