Transfere Beşiktaş damgası! 10 numaraya Arjantinli yıldız...

Transfere Beşiktaş damgası! 10 numaraya Arjantinli yıldız...

Yeni sezonda 3 kulvarda da kupa hedefleyen Beşiktaş'ta tüm gündem transfer... Çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlılar, listesindeki isimler için temaslarını sürdürürken 10 numarada da Arjantinli yıldız ile bombayı patlatmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş sonrası Süper Lig'de büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, rakiplerin de durumundan kaynaklı şampiyonluk şansını kaybetmiş durumda. Fakat yeni sezonda 3 kulvarda kupa hedefiyle yola çıkan Siyah-Beyazlılar, transferde gaza bastı. IVAN JAIME'DEN MESAJ VAR

 

Kartal’ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Portekiz ekibi Famalicao’dan Ivan Jaime, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu AS gazetesine verdiği röportajda, “Önemli olan iyi bir proje ile ilerlemek. Beni en çok ilgilendiren bu. Çeşitli kulüplerden ilgi olduğunu biliyorum. Çok sakinim” ifadelerini kullandı. 

TRANSFERE KARTAL DAMGASI!

Süper Lig’de şampiyonluk trenini kaçıran Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da kupa hedefliyor. Lig ve Türkiye Kupası’na ek olarak Konferans Ligi’nde de zirve hesapları yapan Kartal, bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim, stoper transferinde Juventus'lu Daniele Rugani’ye öncelik verdi. 10 numarada rotayı West Ham’la yol ayrımında olan Manuel Lanzini’ye çeviren idareciler, santrforda da Milan’dan kopmaya hazırlanan Divock Origi için yoğun prese devam ediyor.

Beşiktaş’ta tüm gündem transfer... Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında iddiası kalmayan Siyah Beyazlılar, yeni sezonu şekillendirmeye çalışıyor. Bu doğrultuda Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Şenol Güneş dörtlüsü, yeni yol haritasını oluşturmak için mesai harcıyor. İlk etapta takımdan gönderilecek isimlerin yerini doldurmaya karar veren ekip, operasyona stoper hattından başlama kararı aldı. Welinton’la lig bitimi vedalaşacak olan idareciler, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Juventus’lu Daniele Rugani’yi çok istiyor...

Daniele Rugani’ye İtalya Serie A’dan da teklifler var. Ancak 1,90’lık stoper, yeni sezonda şampiyonluk hedefi olan bir takım için Çizme dışına çıkmaya olumlu bakıyor.

Kulübüyle yol ayrımında bulunan 28 yaşındaki 1,90’lık sağ stoper için ikna turlarına başlayan Siyah-Beyazlılar, başarılı oyuncunun menajeriyle pazarlıklarını sürdürüyor.

BILIC İLE OLMADI, GÜNEŞ İLE GELEBİLİR!

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan isimlerden Dele Alli ve Alexandru Maxim’le yola devam edilmeyecek. Bu 2’linin ayrılmasıyla 10 numara hattını takviye edecek olan Beşiktaş, yıllar önce teknik direktörlük koltuğunda oturan Slaven Bilic’in talep ettiği Manuel Lanzini’nin ismi üzerine yoğunlaştı.

Daha önce birkaç kez Beşiktaş’ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Arjantinli yıldız Manuel Lanzini, bu kez Kara Kartal’a bonservis bedeli olmadan transfer olabilir

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’la sözleşmesi birkaç gün içinde bitecek olan Arjantinli 10 numarayla yıllar önceye dayanan temas, yeni hafta içinde tekrar kurulacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in oyun planlamasına uyan 30 yaşındaki 1,67’lik futbolcu için yoğun pres uygulanacak. (Fanatik)