Tümer Metin: "Burak Yılmaz, Beşiktaş’a gelirse Batshuayi'yi mumla ararsın!"

Tümer Metin: "Burak Yılmaz, Beşiktaş’a gelirse Batshuayi'yi mumla ararsın!"

Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a dönme ihtimalini ‘Büyük hata olur’ diye değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - NutSpor youtube kanalında Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da var’ programında Tümer Metin, Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a dönme ihtimalini "Büyük hata olur" diye değerlendirdi.

İşte Tümer Metin’in NutSpor’daki açıklamaları;

“Burak Yılmaz için ‘Beşiktaş’ta bırakmak isterim’ haberlerini okuyorum. Bence büyük hata olur. Şimdi gelip Beşiktaş’ta 1 sene Batshuayi’nin yapmadığı işi yapmaya çalışacak. Burak Yılmaz gelirse Batshuayi'yi mumla ararsın. Bu yaş, bu seviyede olmaz.”

BURAK YILMAZ İDDİASI

 

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Lille’le yollarını ayıran Burak Yılmaz’la ciddi olarak ilgilendiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların, 15 Temmuz’da 37 yaşına girecek deneyimli futbolcuyla temasa geçtiği ve transfer için görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

İki yıl önce Beşiktaş’tan ayrılarak gittiği Lille’de 73 resmi maça çıkan ve 25 gol kaydeden Burak’ın Futbol kariyerini siyah-beyazlı forma altında noktalamak istediği kaydedildi. Lille’de geçen sezon şampiyonluk yaşayan Burak’ın Kartal’a dönmesi Teknik Direktör Valerien Ismael’in onay vermesine bağlı.

Fransız hocanın, Burak için “evet” yanıtını vermesi halinde transferin sonuçlanacağı ileri sürüldü. (Spor Arena)