Türk olursa Nazım

Türk olursa Nazım

Beşiktaş, sağ bek transferinde 3 yabancıdan söz alırken kontenjan sıkıntısı nedeniyle önceliği Antalyaspor'dan Nazım Sangare'ye vermiş durumda.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, sağ bek transferinde 3 yabancıdan söz alırken kontenjan sıkıntısı nedeniyle önceliği Antalyaspor'dan Nazım Sangare'ye vermiş durumda. Akdeniz ekibi 2022'ye kadar sözleşmesi olan 26 yaşındaki milli futbolcusu için siyah-beyazlılardan 2 milyon Euro bonservis istiyor. Beşiktaş ise bu sezon Nazım'ı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmanın hedefinde. İki kulüp arasında pürüzler giderildiği an oyuncu imza atmaya hazır. Altyapı eğitimini Alemannia Aachen ve Borussia Mönchengladbach'ta alan oyuncu, 2017'de Osnabrück'ten Antalyaspor'a transfer olmuş, geçen sezon 24 maçta forma giymişti.

Oğuzhan'da zorlama!

Trabzonspor maçında sakatlanan ve 50. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Oğuzhan Özyakup'ta korkulan olmadı. Siyah-beyazlı kulüp, futbolcunun durumuyla ilgili, "Trabzonspor ile oynadığı maçta, uyluk iç adalesinde ağrı hissetmesi sebebiyle maça devam edemeyen Oğuzhan Özyakup'un çekilen MR'ında sol adalesinde birinci derecede zorlanma tespit edilmiştir" açıklamasını yaptı. Tedavisine başlanan Oğuzhan'ın bu hafta oynanacak Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. (Sabah)

Etiketler :