Türkiye - Bosna Hersek milli maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Bosna Hersek milli maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Takım hazırlık maçında Bosna Hersek ile kozlarını paylaşacak.

Ajans Beşiktaş - UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde bulunan A Milli Takımımız, Rusya maçı öncesi hazırlık maçında Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek. 11 Ekim perşembe günü oynanacak özel maç Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma 20.30'da başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek olan A Milli Takım, 10 Ekim'de Rize'ye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun 10 Ekim'deki antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 19.45'te başlayacak.

Türkiye Bosna Hersek maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Türkiye Bosna Hersek canlı izle" ve "Türkiye Bosna Hersek maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Türkiye Bosna Hersek maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Türkiye taraftarları için Türkiye-Bosna Hersek maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aramalar yapıyor. Karşılaşmanın TRT 1 kanalından yayınlanacak olması sevindirici.

Etiketler :