Türkiye - Fransa maçının muhtemel 11'i. Oğuzhan, Burak, Dorukhan...

Türkiye - Fransa maçının muhtemel 11'i. Oğuzhan, Burak, Dorukhan...

Ay- Yıldızlılar bugün Euro 2020 elemesindeki en kritik sınavına çıkıyor.A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında Konya’da Dünya şampiyonu Fransa'yı konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’nde H Grubu’nda yer alan A Milli Takımımız, bu akşam hem grubun favorisi hem de 2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa’yı sahasında ağırlayacak. Dünyanın en iyi milli takımları arasında yer alan Fransa karşısında A Milli Takımımız, tarihi bir sınava çıkacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda 41 bin taraftarımızın desteğiyle Horozlar’ı ağırlayacağımız karşılaşma, yıldızların kapışmasına sahne olacak. Ay-Yıldızlılar’da gözler oynaması durumunda milli forma altında 100. maçına çıkacak Emre Belözoğlu, Milan’da kariyerini sürdüren Hakan Çalhanoğlu ile sezonun ikinci devresinde Beşiktaş’ta harika bir performans gösteren golcümüz Burak Yılmaz’ın üzerinde olacak.

Türkiye - Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina yönetecek. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yaparken maçın dördüncü hakemi Rade Obrenovic olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Hasan Ali, Kaan Ayhan, Mahmut, Cengiz, Yusuf, Hakan, Burak

Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Digne, N’Dombele, Pogba, Matuidi, Lemar, Griezmann, Mbappe

(Fanatik)