Türkiye - İngiltere CANLI yayın (U19 Avrupa Şampiyonası CANLI izle)

Türkiye - İngiltere CANLI yayın (U19 Avrupa Şampiyonası CANLI izle)

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Finlandiya'da düzenlenen 2018 UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde İngiltere ile karşılaşıyor. Maçı canlı olarak izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Finlandiya'da düzenlenen 2018 UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri B Grubu'ndaki ilk maçında bugün İngiltere ile karşı karşıya geliyor. Seinajoki Stadı'nda oynanacak karşılaşma 18.30'da başlayacak.

Ay-yıldızlılar, grubundaki ikinci maçını 20 Temmuz'da Fransa, üçüncü ve son müsabakasını da 23 Temmuz'da Ukrayna ile oynayacak. Organizasyonda A Grubu'nda ise ev sahibi Finlandiya'nın yanı sıra Norveç, Portekiz ve İtalya bulunuyor.

Maçı canlı olarak izlemek mümkün. Karşılaşmayı UEFA'nın resmi Youtube kanalındaki canlı yayından izleyebilirsiniz. Maçı Ajans Beşiktaş üzerinden de izlemeniz mümkün... 

KARŞILAŞMAYI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Futbol meraklıları ve bir çok sporsever 2018 UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri'ni canlı izlemenin yollarını arıyor.  Türkiye-İngiltere U19 maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "canlı izle" aramalarını yapmaya başladı bile. Diğer yandan maçı TV'den veya radyodan takip etmek isterseniz kötü bir haberimiz var. Türkiye'de bu maçı naklen aktaracak bir TV kanalı veya radyo kanalı bulunmuyor. Öte yandan sporseverler internet üzerinden yapılan kaçak yayınları arıyor. Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Türkiye - İngiltere mücadelesinin 11'leri şu şekilde:

Beşiktaş'tan Güven Yalçın ve Alpay Çelebi 11'de sahaya çıkacak.

o-007.jpgoo-009.jpgc-015.jpg 

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.