Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Türkiye, Karadağ ile Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında karşılaşacak. Maçı televizyondan canlı izlemek isteyenler "Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor.

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu'nda yarın Karadağ'ı konuk edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı, tarihindeki 973. maçına çıkacak. 14 Eylül Cuma günü 20.00'de Ankara Spor Salonu'nda oynanacak Türkiye-Karadağ maçı NTV'den canlı izlenebilecek.

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonasına katılmak için hazırlık maçları oynayan A Milli Erkek Takımımız'da hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlık maçları ile elemeler öncesinde hazır hale gelmek isteyen Millilerimiz, elemelerin ilk ayağından istediğini aldı. B Grubu'nda Letonya, Ukrayna ve İsveç ile mücadele eden 12 Dev Adam, grubu lider tamamladı ve 2. Tur'a yükseldi. Ay Yıldızlılar bu turda I Grubu'nda yer alacak ve İspanya, Letonya, Karadağ, Ukrayna ve Slovenya ile mücadele edecek. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Turunda A Grubu'nda mücadele eden Karadağ, İspanya, Sovenya ve Belarus'un yer aldığı grubu İspanya'nın ardından ikinci olarak tamamladı.

Maçı televizyondan canlı izlemek isteyenler "Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" ve "Türkiye Karadağ maçı canlı izle" aramalarına yanıt arıyor. Türkiye-Karadağ maçı NTV'den canlı izlenebilecek. NTV'ye aşağıdaki uydu bilgilerden ulaşabilirsiniz:

Uydu Adı: Türksat 4A 
Lokasyon: 42 ⁰ Doğu 
Alış Frekansı: 12.015 MHz 
Polarizasyon: Yatay (H) 
Sembol Hızı: 27.500 Ksym/s 
FEC değeri: 5/6

Etiketler :