''Tutmayın uçuyorum''

''Tutmayın uçuyorum''

Uzun zaman sonra seyircisiyle buluşan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’u mağlup etti. 55. dakikada Ghezzal’ın adrese teslim ortasında kafayı vuran Larin, siyah-beyazlıları zafere taşıyan golü attı.

Ajans Beşiktaş - Denizli'de aldığı galibiyeti pekiştirerek ligde seriye başlamak isteyen Beşiktaş, zorlu bir 90 dakikadan 3 puanla ayrıldı. Özellikle maçın ilk yarısında oyunun hakimiyetini elinde bulunduran siyah-beyazlılar, ağırlıklı olarak Rosier ve Ghezzal kanadını atak için kullandı. İki oyuncunun da takıma etkisi iki maçtır göze çarparken hücumda Aboubakar'ın bitiricilik eksikliği yaşadığı bir maç oldu. Ghezzal'ın adrese teslim klas asistini geri çevirmeyen Larin takımını galibiyete taşıyan isim oldu. İyi oyundan çok kazanmaya ihtiyacı olan Beşiktaş, bu maçı da kayıpsız atlatarak yeni sezonda ilk kez üst üste iki maç kazandı ve lig yarışına geri döndü.

ÜÇ REKOR BİR EGALE

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor karşısındaki başarılı futbolu istatistiklere de yansıdı. Siyah-beyazlılar, şut (16), isabetli şut (6), topa sahip olma (69) değerlerinde kendisinin sezon rekorunu kırarken, isabetli orta (10) karnesinde ise rekorunu egale etti.

LARİN: ''TAKIM İÇİN SAVAŞIYORUM''

Süper Lig'de attığı üç golle Beşiktaş'ın bu sezon kazandığı 10 puanın 5'ine direkt katkı sağlayan Larin, vatandaşı Atiba'yı överken mevki ayrımı yapmadığını söyledi. Kanadalı forvet, "Sadece ilk geldiğimde değil daha önce de Atiba bana burayı anlatmıştı. Beşiktaş'ın ne kadar güzel olduğunu söylemişti. Ondan her gün bir şeyler öğreniyorum. Ben sahada takımım için savaşıyorum. Kanat da olabilir, forvet de. Beşiktaş için en iyisi nasıl olacaksa orada oynamaya hazırım" dedi.

10 KİŞİNİN ARASINDAN GOLÜ BULDULAR

Beşiktaş'ın öne geçtiği pozisyonda Yeni Malatyaspor tüm hatlarıyla ceza sahasına gömülmüştü. Ancak Ghezzal'ın soldan gönderdiği topta fırsatçılığını konuşturan Larin, ileriye koşu yaparak rakip kaleciyi adeta avladı. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :