Tyler  Boyd'ta peşinat krizi!

Tyler Boyd'ta peşinat krizi!

Beşiktaş, ABD'li futbolcu Tyler Boyd ve kulübü Guimaraes ile anlaştı fakat Portekiz ekibinin beklenmeyen peşinat talebi nedeniyle giderilmesi gereken bir pürüz çıktı.

 Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarını sürdüren ve taraftarlarının bu konuda baskısını hissetmeye başlayan Beşiktaş'ta Tyler Boyd'un transferi için yoğun çaba sarfediliyor. Siyah-beyazlılar, ABD'li kanat oyuncusunun transferi için uzun süredir görüşmeler yapıyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Ankaragücü formasını kiralık olarak giyen Tyler Boyd'un bonservisi Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımında bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Boyd ile çoktan el sıkışmıştı ancak Guimares ile anlamızlıkların ortaya çıktığı belirtildi.

KREDİ BEKLENİYOR

Asist Analiz'in haberine göre, yapılan görüşmeler neticesinde bir kriz çıktı; peşinat krizi... Portekiz ekibi 1.5 milyon Euro'nun, 500 bin Euro'sunu imzalar atılır atılmaz istedi.

Maddi kriz içindeki Siyah-beyazlılar ise bu parayı hemen ödeme konusunda problem yaşanacağını belirtip ilk taksidin ileri bir tarihte yatırılmasını talep etti. Fakat Guimaraes cephesi bunu kabul etmedi. Siyah-beyazlılar şimdi bankalardan gelecek kredi neticesinde peşinatı yatırmayı ve transferi bitirmeyi planlıyor.

Etiketler :