U21 Ligi’nde Veli'den fazla kazanan yok!

U21 Ligi’nde Veli'den fazla kazanan yok!

Beşiktaş'ın sakatlıktan kurtulamayan oyuncusu Veli Kavlak, U21 takımı ile maçlara çıkmaya yeniden başladı.

Ajans Beşiktaş - Bir dönem takımın değişilmez ismi olan ancak daha sonra omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle bir türlü sağlığına kavuşamayan ve yıllardır formaya hasret olan Veli Kavlak, geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından U-21 maçında forma giydi. Veli Kavlak, sakatlığının tekrar etmemesi durumunda U-21 takımında maçlara ve idmanlara çıkmaya devam edecek.

En fazla o kazanıyor!

Veli Kavlak, U-21 liginde en fazla para kazanan isim olarak dikkat çekiyor. 1.5 milyon euro garanti maaş alan Veli Kavlak'ı, Fenerbahçeli Eljif Elmas 700 bin euro ile ve Galatasaraylı Umut Gündoğan, 350 bin euro ile takip ediyor. Veli Kavlak, Beşiktaş A Takımıyla son resmi maçına geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda oynanan Kayserispor maçında çıktı ve 90 dakika sahada kaldı. Daha sonra sakatlığı tekrar eden Veli, yeniden tedaviye alındı.

2011-2012 sezonunda Rapid Wien'den Beşiktaş'a transfer olan Veli Kavlak, siyah-beyazlı takımda 6 sezonda 152 kez forma giyerken bunların 137 tanesinde maça 11'de başladı. Veli Kavlak, Beşiktaş kariyerinde 8 gol atma başarısı gösterdi.

Etiketler :