UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamaları için geri sayım artık başladı. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe ile Akhisarspor’un doğrudan, Beşiktaş’ın ise rakibi Partizan’ı elemesi halinde katılacağı grup aşamasında kuralar, yarın çekilecek.

 

UEFA Avrupa Ligi 2018-19 sezonu grup aşamaları kura çekimi TSİ 15:00 'de Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilecek. Yarın gerçekleştirilecek olan UEFA Avrupa Ligi grup aşamaları kura çekiminin Türkiye'deki yayıncısı henüz belli değil ancak kura çekimi, UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Beşiktaş, kura çekimine 1. torbadan katılacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri öncesi torbalar tam olarak netlik kazanmadığı için siyah beyazlıların muhtemel rakibi Play-Off turu rövanş maçlarının sona ermesiyle birlikte belli olacak.

İlk hafta maçları 20 Eylül’de

Avrupa Ligi’nde grup maçları 20 Eylül’de başlayıp 13 Aralık’ta sona erecek.
Son olarak Atletico Madrid’in müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi’nin finali, 29 Mayıs’ta Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.