UEFA'ya liste bildirimi için son tarih belli oldu!

UEFA'ya liste bildirimi için son tarih belli oldu!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yakından ilgilendiren gelişme... Bu üç kulüp için de 2 Eylül'ü 3 Eylül'e bağlayan gece çok kritik! UEFA'ya liste bildirimi ne zaman?

Ajans Beşiktaş - Avrupa’da yaz transfer döneminin sonuna geliniyor. Birçok Avrupa ülkesi federasyonu yaz transfer dönemini 31 Ağustos’ta sonlandıracak. Bizim ülkemizde ise durum farklı… 8 Eylül sonunda yaz transfer dönemi Türkiye’de son bulacak. Özellikle takımlar tüm planlarını 31 Ağustos’tan sonrasına yapmış durumda…

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde forma şansı bulamayan değerli futbolcuları gözüne kestiren kulüplerimiz, 31 Ağustos’tan sonra bu oyunculara imza attırmanın hesaplarını yapıyor.

Öte yandan 8 Eylül’e kadar transfer dönemi devam ederken; UEFA’ya bildirilecek listenin de bir tarihi var. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yakından ilgilendiren bu tarih biraz can sıkabilir.

2 Eylül’ü 3 Eylül’e bağlayan gece saat 01.00’e kadar UEFA’ya bildirim yapmak zorunda olan Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı oyuncuları en geç 2 Eylül’e kadar bitirmek zorunda! Aksi halde yeni transferler UEFA’ya gönderilecek olan listeye dahil edilemeyecekler.

Bu yüzden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgilendiği oyuncularla erkenden söz kesip 2 Eylül’e kadar resmi imzaları atması gerekiyor. (Asist Analiz)