Ufuk Sarıca: "Özellikle ikinci yarı çok iyiydik"

Ufuk Sarıca: "Özellikle ikinci yarı çok iyiydik"

Beşiktaş Sompo Japan, Akatlar Arena'da konuk ettiği Pınar Karşıyaka'yı farklı mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Akatlar Arena'da Pınar Karşıyaka ile mücadele etti. Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Beşiktaş Sompo Japan, özellikle Semih Erden'in etkili oyunu ile karşılaşmayı farklı kazandı. Beşiktaş Sompo Japan, sahadan 00-00'lık skorla galip ayrılarak, 27. haftada 18. galibiyetini elde etti. Beşiktaş Sompo Japan, ligde Fenerbahçe, Tofaş ve Efes'in arkasında 4. sırada yer alıyor.

Siyah-beyazlı takım ligin 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Doğuş ile mücadele edecek. Beşiktaş Sompo Japan, zorlu derbi öncesinde Pınar Karşıyaka galibiyeti ile moral depoladı.

Müsabakanın ardından Ufuk Sarıca "Bir kere ikinci yarı çok iyi oynadık. Karşıyaka hücum olarak çok iyi bir takım. İlk yarıda savunmamız kötü değildi ama çok top kaybı yaptık ve tempomuz kırıldı. İkinci yarı çok iyi bir maç oynadık. Weems ve Clark çok iyiydi. Semih'in enerjisi iyiydi. Kalan maçlarımızı kazanıp, ligi en iyi sırada bitirmek istiyoruz. Sakatlıklarla ilgili bu sene düzelemedik hiç. Hem Diebler vem de Cady'de sıkıntı var. Diebler 3 hafta bizimle olamayacak." dedi.

Etiketler :