Ufukta şampiyonluk var!

Ufukta şampiyonluk var!

Seri galibiyetlerle zirveye yaklaşan Kartal, Galatasaray’a kilitlendi.

Ajans Beşiktaş - Liderin 13 puan gerisindeyken farkı bir anda 3'e indiren Beşiktaş’ta şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Geçen sezon Galatasaray’a yenilerek şampiyonluğu kaptıran Siyah-Beyazlılar, bu kez aynı hataya yapmak istemiyor.

KAYSERİ SONRASI ÇIKIŞ BAŞLADI

Beşiktaş şampiyonluğa yürüyor. Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 yenen Siyah-Beyazlılar, şampiyonluğa kitlendi. Ligin ilk iki maçını kazandıktan sonra inişli çıkışlı grafiğiyle zirvenin uzağında kalan Kartal, ligin ilk yarısında beklentilerin altında kaldı ve lider Başakşehir’in 9 puan gerisinde tamamladı. Beşiktaş, Sezonun ikinci yarısına iyi başlangıç yapsa da 24. haftada Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak zirvenin 13 puan gerisine düştü.

GALATASARAY 4 PUAN KAYBETTİ

Güneş'in milli takım ile anlaşmasıyla belirsizliğe sürüklenen Siyah-Beyazlılar, pes etmedi. 26. haftadan itibaren Başakşehir'in düşüşe geçmesiyle farkı eritmeye başlayan Kartal, 30. Haftada ise liderin Göztepe’ye mağlup olmasını iyi değerlendirdi ve farkı 3'e kadar düşürdü. Aynı Periyotta ikinci Galatasaray'ın da 4 puan kaybetmesi Beşiktaş’ı zirveye ortak etti. Şenol Güneş yönetiminde ilk kez 6’da 6 yapan Kartal’da tek hedef, “Galatasaray’ı yen şampiyon ol…

VEDANIN EN GÜZELİ OLACAK

Siyah-Beyazlılar'da şu anda tek plan, gelecek hafta ezeli rakibi Sarı-Kırmızılılar’ı deplasmanda yenerek şampiyonlukta bir adım öne geçmek. Daha sonra sırasıyla evinde Alanyaspor ve deplasmanda Trabzonspor, ligin son haftasında da Kasımpaşa'yı konuk edecek Kartal, bu maçları kazanarak Başakşehir’in 33. Hafta G.Saray'a yenilmesini bekleyecek. Geçene sezon şampiyonluğu Türk Telekom’da kaybeden Güneş, bu kez aynı hatayı yapmayarak Beşiktaş’a şampiyon olarak veda etmek istiyor. (Güneş)