Uğur Meleke: "3 takımın şampiyonluk şansı eşit"

Uğur Meleke: "3 takımın şampiyonluk şansı eşit"

Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı Uğur Meleke, şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş, Abdullah Avcı’ya karşı neden hep çaresiz kalıyor? Pazar akşamı alınan yenilgi için siz faturayı kime çıkartıyorsunuz?

BAYERN’E KARŞI AS KADRO ÇIKMALIYDI

Bence en büyük problem, Bayern Münih maçı rotasyonuydu. Sadece bu ülkede futbolcuların Çarşamba-Pazar iki maç üst üste oynayamayacağına inanılıyor! Büyük bir kalabalık da aynı şeyi söyleyince doğru zannediliyor. Başakşehir müsabakası için Bayern önünde yedeklere şans vermek bence tarihi bir hataydı. Fenerbahçe ve Trabzon galibiyetleriyle yakaladıkları momentumu, aslarla Bayern’i 1-0 bile yenseler zirveye taşırlardı.

-Başakşehir, özellikle ilk devre futboluyla “Şampiyon olur” dedirtti. Galatasaray’ın 1 numaralı rakibi Başakşehir mi?

ÜÇ TAKIMIN ŞANSLARI EŞiT GÖRÜNÜYOR

Bence ilk devre değil, gole kadar, yani ilk 30 dakika harikalardı... Zaten 30’uncu dakikada şut istatistiği 9’a 0 gibi acayip bir noktaya gelmişti. 60’ta şutlarda durum 9-6 oldu. 90 dakikanın sonundaysa 9-15’ti. Tamam, son yarım saat 11’e 10 oynandı ama 30’la 60 arası geriye yaslanmaları anlamsızdı. Ben Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş’ın şanslarını hâlâ yakın görüyorum. Sadece Fenerbahçe onların bir tık gerisinde. (Hürriyet)

Etiketler :