"Ülkeye ve Premier Lig'e tam olarak adapte olduğunda bize daha fazlasını gösterecek"

"Ülkeye ve Premier Lig'e tam olarak adapte olduğunda bize daha fazlasını gösterecek"

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun, sezonun ikinci yarısında Premier Lig'te 5 gol atma başarısı gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Ligin devre arasında bonuslarla birlikte 28 milyon euroyu bulan transfer bedeli karşılığında Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Premier Lig'e ayak uydurdu ve sezonun ikinci yarısında 5 kez gol atma başarısı gösterirken, taraftarların da sevgilisi haline büründü.

Everton taraftarları, Cenk Tosun için özel tezahüratlar yapmaya başladı. Cenk'in, önümüzdeki sezon Everton'un en büyük yıldızı olması bekleniyor. Tosun Paşa, yeni sezon öncesi her yaz yaptığı gibi bireysel antrenör eşliğinde çalışmalar yapacak.

Liverpool Echo adlı Merseyside bölgesinden haberler yayınlayan internet sitesi çalışanı Sam Carroll, Cenk için bir yazı kaleme aldı. Sam Carroll'ın yazısı şu şekilde.

"Eski Everton forveti Tony Conttee, Cenk Tosun'a inanıyor. 14 maçta 5 gol atan Cenk'in, daha fazlasını yapacağını düşünüyor. Cottee, “Cenk, Premier Ligi'nde gol atabileceğinden oldukça fazla şey gösterdi ve ben daha fazlasını görmeyi dört gözle bekliyorum” dedi. O gerçek bir bitirici. Onda umut verici işaretler var. İngiltere'de yaşantıya ayak uydurması da önemli. Yeni bir dile alışmaya çalışırken, farklı çevreye alışmak da zor olabilir. Cenk hızlıca adapte oluyor. Tam olarak ülkeye ve Premier Lig'e uyum sağladığında ondan daha fazlasını göreceğiz"

Etiketler :