Uluslararası Spor Müzeleri Çalıştayı, Beşiktaş JK Müzesi’nde gerçekleştirildi

Uluslararası Spor Müzeleri Çalıştayı, Beşiktaş JK Müzesi’nde gerçekleştirildi

Uluslararası Müzeler Konseyi’nin en eski ve en geniş uluslararası komitelerinden olan ICMAH’ın 2018 yılı konferansı 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında “Kurum Müzeleri” başlığıyla, İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Ajans Beşiktaş - Uluslararası Müzecilik Konseyi ICOM’un çalışma grubu olan ICMAH bünyesinde, gerçekleşen Kurum Müzeleri Konferansı’nın son gününde “Spor Müzeleri” konusu ele alınıyor. Fransa, İsviçre, Katar gibi ülkelerin katıldığı uluslararası çalıştay, Beşiktaş JK Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Tüm gün sürecek çalıştay programında, spor müzelerinin gelişimi, dinamikleri, günümüzdeki durumu ve spor müzelerindeki yeni yaklaşımlar değerlendirilecek.

Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, ICMAH Genel Sekreteri Burçak Madran ve Beşiktaş JK Müzesi Müdürü Canan Cürgen’in konuşması ile devam etti.

Müze gezisi sonrasında devam eden program çerçevesinde uluslararası katılımcıların katıldığı oturumlar, konuşmalar ve atölyeler yer alıyor.

Etiketler :