Ümit Özat: "Rövanş maçında hoşgeldin demeye gitmeyeceğim"

Ümit Özat: "Rövanş maçında hoşgeldin demeye gitmeyeceğim"

Ümit Özat Beşiktaş Gençlerbirliği maçı sonrasında tepki çeken açıklamalar yapmıştı.

Ajans Beşiktaş - Ümit Özat Gençlerbirliği maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Özat, "Bir şey sorduğun zaman filozof gibi davranan insanlar, bir şey sorduğun zaman yanındaki danışmanından aldığı kelimelerle kopya çekerek konuşan insanlar... Büyüklük küçüklük kalple olur. Dünya 3. olmuş teknik adam ne diyor? Ne saygısızlık yapmışız? Krampon vermişiz. Böyle büyüklük olmaz. Sen Bursaspor'u çalıştırırken İstanbul'daki kirli havayı söylüyordun. Sen o kirli havayı daha fazla teneffüs etmişin."

"Beşiktaş'ın bizi elemesi anormal değil, bizim onları elememiz de anormal değil. Bir şey sorduğun zaman filozof gibi davranan insanlar, danışmanından aldığı kelimelerle konuşan insanlar... Büyüklük-küçüklük, beyinle olmaz, kalpten olur. İnsanın içinden gelir. Rövanş maçında hoşgeldin demeye gitmeyeceğim. Kulübüm bana git hoş geldin de derse, giderim. Ama kulübümden böyle bir talep gelmezse gitmem"

Ümit Özat Beşiktaş maçı sonrasında Şenol Güneş hakkında sözler söylemişti. Özat, Beşiktaş'ın başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında konuşmaya devam ediyor. İşte Özat'ın açıklamaları:

Etiketler :