Ümit Öztürk'ün karnesi - Ümit Öztürk'ün yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Ümit Öztürk'ün karnesi - Ümit Öztürk'ün yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Ümit Öztürk haberleri ve güncel son dakika gelişÖztürki için tıklayın! Ümit Öztürk ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Ümit Öztürk'ün Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Ümit Öztürk'ün Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 4 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Ümit Öztürk istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 2 galibiyet elde ederken, 1 kez de mağlubiyet yaşadı. Öztürk'ün maçlarında Beşiktaş 1 kez de berabere kaldı.

Ümit Öztürk Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Yıldırım, 13 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 12 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 1 kez kırmızı kartına başvuran Ümit Öztürk, rakip takımlara karşı 1 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Ümit Öztürk istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Ümit Öztürk'ün yönettiği 150'den fazla maçın yüzde 47'sini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 29'unu deplasman takımları kazanmıştır. Ümit Öztürk maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 23 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Ümit Öztürk'ün sarı kart gösterme oranı maç başına 5,24 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,35 olduğunu gösteriyor.

Ümit Öztürk yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Öztürk, kariyeri boyunca 150'den fazla maç yönetmiştir. 13 Ocak 2008'den beri hakemlik yapan Ümit Öztürk, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Ümit Öztürk kimdir? Ümit Öztürk nereli? Kaç yaşında? Ümit Öztürk'ün asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Ümit Öztürk TFF resmi sitesine göre 23716 lisans numaralı Denizli bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mühendistir. Ümit Öztürk Transfermarkt bilgilerine göre 2008'de Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde maç yöneterek göreve başlamıştır. 1983 yılında İstanbul Şişli'de doğmuştur. İlk Süper Lig maçını ise 2015 ve 2016 sezonunda yönetmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olan Öztürk, baba tarafından aslen Ordu; anne tarafından ise aslen Selanik göçmenidir.

Ümit Öztürk Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Öztürk'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Ümit Öztürk Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Ümit Öztürk'ün detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Ümit Öztürk'ün Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.