Umut: "Beşiktaş'ın umudu olmak için çalışıyorum"

Umut: "Beşiktaş'ın umudu olmak için çalışıyorum"

Beşiktaş'a son dakikada galibiyeti getiren Umut nayir, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluyun konuğu oldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 90+5. dakikada Umut Nayir’in attığı golle 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa’nın golleri 28. dakikada Mustafa Pektemek, 56. dakikada Fode Koita’dan gelirken Beşiktaş’ın golleri ise 39. dakikada Caner Erkin ve 71. ve 90+5. dakikada Umut Nayir’den geldi. Kasımpaşa’da ayrıca Karim Hafez, 15. dakikada kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Umut Nayir şunları söyledi:

"Çok mutluyum. Kritik haftalarda seriyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Kasımpaşa merkezi çok iyi kapatan takım. Maçı çevirmemiz zor oldu ama son dakika golleri her zaman takım ruhuna katkı verir. İnşallah şampiyon olunca bu golün değerini anlarız. Beşiktaş'ın umudu olmak için çalışıyorum"

Umut daha sonra gazetecilere konuştu:

"Burak ağabey Türk futbol tarihinin en iyi 3 santrforu arasında sayılabilecek bir oyuncu. Onunla oynadığım için çok mutluyum, ondan çok şeyler öğreniyorum. Böyle camialarda şans bulunca değerlendirmemiz lazım. Nasıl katkı verebilirim, ona bakıyorum."