Umut Meraş'ın mutlu günü! Dünyaevine girdi

Umut Meraş'ın mutlu günü! Dünyaevine girdi

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Umut Meraş, Merve Aydemir ile evlendi. Törende çiftin nikah şahitlerini Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ, Samet Aybaba ve Şenol Güneş yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ve milli takımın sol beki Umut Meraş, Merve Aydemir ile evlendi. İstanbul Hotel Raffles Zorlu Center'da düzenlenen törende çiftin nikah şahitlerini Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ, Samet Aybaba ve Şenol Güneş yaptı.

DERBİ GÖNDERMESİ

İkili, nikahtan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meraş, "Çok mutluyuz. Pazar günüde Galatasaray maçımız var. İnşallah pazar günü çifte düğün yapmış oluruz" dedi.

BALAYI YAPAMAYACAK

Lig devam ettiği için balayına gidemeyeceklerini söyleyen, "Şampiyonluk şansımız var. Zaten düğünden sonra yarın kampa gireceğiz. Lig bittikten sonra tatil planına bakacağız" ifadelerini kullandı.

'UMUT ROMANTİK BİRİ'

Güzel bir evlilik teklifi aldığını belirten Aydemir, "Umut romantik biridir" diye konuştu.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Futbolcumuz Umut Meraş, İstanbul Hotel Raffles Zorlu Center’da düzenlenen törende Merve Aydemir ile evlendi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile eski teknik direktörümüz ve futbolcumuz Samet Aybaba, nikah şahitliği yaptıkları Umut-Merve çiftini tebrik ettiler. (Fanatik)