Umut Nayir: "1 derbi şampiyonluk getirmez dedim çünkü..."

Umut Nayir: "1 derbi şampiyonluk getirmez dedim çünkü..."

Spor yazarı Ali Ece, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası çıktığı programda Umut Nayir ile yaptığı duygusal görüşmeyi anlattı.

Ajans Beşiktaş - Ali Ece ve Umut Nayir arasında gerçekleşen konuşma şu şekilde oldu. Umut Nayir, derbide gol atınca gözlerinin dolduğunu söyledi. Aklına çocukluğunda Beşiktaş’ın şampiyon olamayınca yaşadıkları gelen Nayir, Beşiktaş şampiyonluk yaşamayınca ağladığını belirtti. Mahalledeki kişilerin kendisini kızdırdığını açıklayan Umut, onu kızdıranlara büyüyünce gol atacağını belirttiğini ve çocukları ağlatmayacağını söylediğini açıkladı.

DERBİDE KAZANDIRAN GOLÜ ATTI

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 1-0 yenerken galibiyet golü Umut Nayir’den geldi ve Burak Yılmaz’ın yerine oynadığı maçta takımını sırtlayan isimlerden biri oldu.

UMUT ATTIĞI GOLLE CAMİASINI AYAĞA KALDIRDI

Sakatların ve eksiklerin arasında forma şansı bulan Nayir, attığı golle takımını yeniden ayağa kaldırdı ve taraftarının şampiyonluk umutlarını tazeledi.

‘DERBİDE TOP GELİNCE NE YAPACAĞINI BİLEMEZSİN’

Umut Nayir hakkında açıklamalarına devam eden Ali Ece, Umut Nayir’in haftalardır rahatlıkla gol atabileceği pozisyonları gole çeviremediğini söyledi. Derbide attığı gole yönelik Ali Ece, yıllardır böyle bir gol atmanın hayali kurulur diye konuştu. Ardından konuşmasına devam eden Ali Ece, derbide top ayağına gelince ne yapacağını bilemezsin diye de ekledi.

UMUT NEDEN ‘ŞAMPİYONLUK VERMİYORLAR’ DEDİ?

Umut Nayir, derbi sonrası 'bir derbi kazanmakla şampiyonluk vermezler' şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın üstüne Ali Ece, neden böyle bir cümle kurduğunu Nayir’e sordu. Ali Ece, Umut’un bu soruya verdiği cevabı açıkladı.

NAYİR: KÜÇÜKKEN AĞLADIĞIM AKLIMA GELDİ...

Umut Nayir’in hep küçüklüğünde şampiyonluk kazanamayınca ağladığı aklına geldiği cevabını verdiğini söyleyen Ali Ece, Umut’un nasıl sevineceğini o heyecanla bilemediğini de ekledi.

'TARAFTARI TEMSİL EDEN OYUNCU HEP SEVİLİR'

Umut hakkında değerlendirmelerine devam eden Ali Ece, Umut Nayir’in çok iyi biri olduğunu ve kameralara oynamayı bilmediğini söyledi.  Ali Ece, ayrıca saha içerisinde taraftarı temsil eden futbolcuların hep sevildiğini de sözlerine ekledi.

OSMANLI TRANSFERİ İÇİN BÖYLE İKNA OLDU

Hukuk fakültesi öğrencisi olan Umut Nayir, Osmanlıspor döneminde FIFA kuralları uyarınca korunan dönemin dışında olduğunu yönetime iletmiş ve serbest kalabileceğini belirtti. Disiplin cezası gerektirmeden başka bir takıma imza atabileceğini öğrenen Umut, Osmanlıspor’u transferi konusunda ikna etti. Transferi için 2 milyon Euro isteyen Osmanlıspor, bu olay sonrasında bonservis bedeli olarak 300 bin Euro'ya Beşiktaş’la anlaştı.

Etiketler :