Umut Nayir: "Okulumu da bitirmek istiyorum"

Umut Nayir: "Okulumu da bitirmek istiyorum"

Beşiktaş'ın yeni transferi Umut Nayir, siyah-beyazlı kulübün resmi Instagram hesabına konuştu.

Ajans Beşiktaş - 25 yaşındaki golcü Umut Nayir, Beşiktaş resmi Instagram hesabına şu açıklamaları yaptı; "Heyecanlıyım, ilk idmanı gerçekleştirdim. Çok mutluyum, duygularımı tarif etmek olası değil. İnşallah güzel günler göreceğiz. Biraz transfer sürecim uzadı, benim için yorucu da geçti. Osmanlıspor ile devam eden sözleşmem vardı. Tek taraflı fesih ettim. Beşiktaş'tan teklif gelince diğer tekliflerle ilgilenmedim. Süreç uzasa da şu an mutluyum"

"Türkiye'nin en köklü, en geçmişi sağlam camiasından birine geldim. Benim için çok özel bir durum bu. Coşkulu tribünler önünde oynayacağım, çok mutluyum. Alt ligler biraz daha mücadele gücü ön planda, çok yüksek mücadeleler oluyor. Geçen sene bu seviyelere hazır olduğumu düşünüyorum. Bu ligde oynamak için hazırım, bu formaya layık olduğumu gören insanlara kendimi kanıtlayacağım"

"Futbol aklıma, futbol zekama güveniyorum. Coşkulu futbolu seven bir insanım. Yüksek desteği olan tribünler önünde oynamak benim coşkumu arttırıyor. Şenol Hoca ile çalışmak benim için ayrı bir heyecan, forvetlerle ilgili yaptıkları da ortada. Yakın geçmişte Cenk Tosun örneği var. Forvetlere kattığı çok ekstra şeyler var. Şenol Hoca transfer sürecinde de beni aramıştı, ilk idman öncesinde de konuştuk. Onun bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışacağım."

"Yakın geçmişte Cenk Tosun örneği herkesin dilinde. Bana da o yönde mesajlar geliyor. Cenk Tosun benim önümde büyük bir rol model. Burada çok büyük bir aşama kaydetti. Üst düzey bir lige sıçrama yaptı. Ben de buradan bir üst seviyeye çıkmak istiyorum"

"O çıkan fotoğraf güzel, Beşiktaş formasıyla çıkan bir fotoğraf insanların hoşuna gitmiştir. Bir halı saha maçından o fotoğraf. Halı sahada uzun boyumdan dolayı Zlatan yakıştırmaları oluyordu. Aslında futbola başlama hikayemle eğitimim örtüşüyor. Lise yıllarında amatör olarak başladım futbola, temelim sağlamdı. Ankara Hukuk Fakültesi'ni kazandıktan sonra Ankara'ya yerleştim ve Ankaragücü'nde oynamaya başladım. Normalde okulu bitirmiş olmam gerekiyordu ama henüz olmadı. Bitirmek istiyorum okuduğum okulu."

Etiketler :