''Umut yetmez Hasic’i de verin''

''Umut yetmez Hasic’i de verin''

Beşiktaş, Gökhan Töre için Umut’u teklif etti. Yeni Malatya, Nayir’i kabul edip üstüne Hasic’i istedi.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlıların gündemindeki Gökhan Töre konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın bonservis ödemek istemediği tecrübeli oyuncu için Yeni Malatyaspor, Tyler Boyd'u istese de ABD'li oyuncu ayrılmayı kabul etmedi.

Bunun üzerine Gökhan-Umut Nayir takası gündeme gelirken, sarı siyahlıların bir talebi daha oldu. Ajdin Hasic'i de gözüne kestiren Yeni Malatya, Umut'un yanında genç oyuncuyu kiralık olarak istedi. Siyah beyazlı yönetimin bu talebe olumlu baktığı, son kararı Sergen Yalçın'ın vereceği öğrenildi.

YOĞUN GÜVENLİK

Beşiktaş için Selanik'te yoğun güvenlik önlemleri alındı. Siyah beyazlı kafilenin otelinden maçın oynanacağı Toumba Stadyumu'na gelişi sırasında tedbir alındığı görüldü. Kafileye çok sayıda polis aracı eşlik etti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler ve teknik ekip dün Selanik'te Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret etti. Müze haline getirilen evi ziyarette kafileye Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan eşlik etti.

İLK KEZ YENİLDİ!

Beşiktaş tarihinde ilk kez bir Yunan ekibine Avrupa kupalarında mağlup oldu. Daha önce 4 kez Yunan ekibi ile eşleşen siyah-beyazlılar 1 galibiyet ve 3 beraberlik alırken ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı. PAOK ise daha önce 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldığı Türk takımlarına karşı ilk kez kazanan taraf oldu. (Sabah)

Etiketler :