Uşakspor - Samsunspor maçı CANLI İZLE  (2.12.2018 Bein Sports yayını)

Uşakspor - Samsunspor maçı CANLI İZLE  (2.12.2018 Bein Sports yayını)

Samsunspor, TFF 2.Lig'de deplasmanda Uşakspor ile karşılaşıyor. Uşakspor-Samsunspor maçını canlı yayınla izlemek mümkün.

Samsunspor, TFF 2. Lig maçı için deplasmanda Uşakspor ile karşılaşıyor. Uşakspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Uşakspor Samsunspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu soruların cevapları haberimizde...

Uşakspor son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşamıştı. Samsunspor son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet performans sergiledi. Her iki takım da Beyaz Grup'ta yer alıyor. Uşakspor takımının ligde 22 puanı bulunuyor ve 8. sırada. Samsunspor ise 30 puan ile 4. sırada.

İddaa'da 393 kodlu maç için Uşakspor'a 1.95 oran verilirken, Samsunspor'a 2.60 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 2.80 olarak belirlendi.

Peki Uşakspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde...

2 Aralık 2018 (bugün) saat TSİ 13:30'da başlayacak olan maç hangi kanaldan yayınlanacak? Uşakspor Samsunspor maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Uşakspor Samsunspor canlı izle" ve "Uşakspor Samsunspor maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Uşakspor Samsunspor maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Samsunspor ve Uşakspor taraftarları için Samsunspor-Uşakspor maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut.

Maçı Samsun'dan yayın yapan HaberAks kanalı canlı yayınlayacak.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.