"Uyumumuz her geçen gün artıyor"

"Uyumumuz her geçen gün artıyor"

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazandı ve kalesinde gol görmedi. 

Maç sonunda konuşan Welinton şunları söyledi:

"Maç boyunca pozisyonlarımız vardı. Bu sahada da zor bir rakibe karşı oynadık. Zemin de zordu. Top çok sekiyordu. Önemli olan galip gelmekti, kazandık. Şimdi bir sonraki maçımıza hazırlanacağız.

Her gün çok çalışıyoruz. Sırf Vida ve ben değil, Necip, Montero, bütün takım. Uyumumuz her geçen gün artıyor. Çok savaşıyor, çok mücadele ediyoruz. Her galibiyet bizi şampiyonluğa yaklaştırıyor."

Maç hakkında

Beşiktaş, karşılaşmaya Utku Yuvakuran, Rosier, N'Sakala, Welinton, Vida, Josef, Atiba, Ghezzal, Necip Uysal, Aboubakar, Larin 11'i ile başladı. İlk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda, 59. dakikada sahne alan Atiba, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Aboubakar'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Atiba, dar açıdan güzel bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 57 yaptı ve aynı puandaki lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.