Vagner Love: "Attığım goller beni de rahatlattı"

Vagner Love: "Attığım goller beni de rahatlattı"

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Vagner Love, Karabükspor ile oynanılan maçta 2 gol birden atarak ilk gollerini sıralarken üzerindeki baskıyı kırdı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla Bursaspor ile oynanan lig maçında gole çok yaklaşan ama skor üretemeyen Vagner Love beklenen patlamayı Karabükspor karşısında yaptı.

Fanatik'in derlediği habere göre, sezon başında kadroya katılan Negredo'nun bir süre gol orucunda olması ve sonrasında üzerinde baskı yaratması hep akıllardaydı. Fakat Karabük maçında Love'ın attığı iki gol oyuncuyu takıma daha da adapte ederken Sambacı, yakın çevresi ile de bu fikrini paylaşıp, “Ben zaten golcüyüm, en önemli özelliğim gol noktalarına yakın olmam. Ancak attığı goller beni de rahatlattı” dedi.
 
Vagner Love'un Karabükspor maçı istatistikleri

Maçın son 35 dakikasında oyuna dahil olan Vagner Love sadece 22 kez topla buluşsa da sık sık rakip kalede etkili pozisyonlar üretti. 35 dakikaya tam 5 şut sığdıran Love bunların 3'ünde kaleyi bulurken 2'sini ağlara gönderdi.
Vagner Love %75 pas isabet oranı ile oynarken sadece 8 pas verdi. 3 kez adam geçen ve bir kez de faulle durdurulan Vagner Love taraftarın gözüne girmeyi başardı. 

Etiketler :