Vagner Love için Türkiye itirafı! "Çok yemek yemiş"

Vagner Love için Türkiye itirafı! "Çok yemek yemiş"

Brezilya'da Corinthians'a transfer olan Vagner Love'un kişisel antrenörü Erick Sloboda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan transfer olarak Corinthians'ın yolunu tutan Vagner Love'un kişisel antrenörü olan Erick Sloboda, golcü oyuncunun fiziksel durumuyla ilgili Brezilya basınına röportaj verdi. Vagne rLove'un Türkiye'de özellikle son döneminde yediği yemeklere dikkat etmediğini söyleyen Erick Sloboda, oyuncunun vücudundaki kas miktarının azaldığını söyledi. 

"TÜRKİYE'DE ÇOK YEMEK YEMİŞ"

Globo'ya özel bir röportaj veren Erick Sloboda, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Vagner Love'un yediği yiyeceklere çok fazla dikkat etmediğini ve hiç iyi beslenmediğini söyledi. Oyuncuyla son dönemde günde çift antrenman yaparak çalıştıklarını belirten Erick Sloboda şunları söyledi:

"Antrenmanlarda her zaman çok iyiydi ama çok fazla yemek yemiş. Kas miktarı azalmıştı. Fakat Brezilya'ya dönmeden önce iki dönem neredeyse her gün çalıştık. Brezilya'ya iyi döndü. Şu anda sadece bir ritme ihtiyacı var." (Futbol Arena)

Etiketler :