Vagner Love, transferinde sona doğru! Beşiktaş, prensipte anlaştı...

Vagner Love, transferinde sona doğru! Beşiktaş, prensipte anlaştı...

Beşiktaş bir süredir ilgilendiği Vagner Love transferinde son aşamaya geldi ve kulüpler düzeyinde prensip anlaşması sağlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında Aytemiz Alanyaspor forması giyen Vagner Love ile ilgileniyordu. Brezilyalı golcüyle büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlıl yönetim, Alanyaspor ile yaptığı görüşmelerde de olumlu sonuç aldı. İki kulüp arasında prensip anlaşması sağlandı.

Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş, Cyle Larin transferinin ardından bir golcü daha almak istiyor. Bu doğrultuda Alanyasporlu Vagner Love'u transfer etmek isteyen siyah beyazlılar, oyuncuyla el sıkıştı. Alanyaspor'un ilk görüşmelerde atmaya yanaşmadığı Vagner Love için kararını yumuşattığı ve Beşiktaş ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Alanyaspor'un Love'un yerine yeni bir golcü transferi yaptığı anda bu transferin resmen tamamlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Vagner Love transferinin Beşiktaş'a maliyeti ne kadar?

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüyle 2,5 yıllık anlaşma imzalamak istediği belirtildi. Siyah beyazlılar, Alanyaspor'a bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro + Mustafa Pektemek'i önerdi. Fakat Alanyaspor takasa sıcak bakmadığını ve 5 milyon Euro net para istediğini bildirdi. Tarafların 4 milyon Euro da anlaşma sağlaması bekleniyor. (Futbol Arena)

Etiketler :