Vagner Love'da durum karışık! Beşiktaş rest çekti, menajeri açıklama yaptı

Vagner Love'da durum karışık! Beşiktaş rest çekti, menajeri açıklama yaptı

Vagner Love'ın teklifi Beşiktaş yönetimini kızdırırkan, futbolcunun menajeri Evandro Ferreira da açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Vagner Love'un Ocak ayında ayrılmasına artık kesin gözle bakılıyor. Son olarak Kasımpaşa maçının ardından teknik direktör Şenol Güneş ve Asbaşkan Ahmet Kavalcı, Vagner Love'un takıma uyum sağlayamadığını ve ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler. 

YÖNETİM REST ÇEKTİ

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Vagner Love'ın teklifi yöneticileri kızdırdı. Yıllık 1.8 milyon Euro kazanan Brezilyalı golcü, "Artık ülkeme dönmek istiyorum. Alacaklarıma karşılık sözleşmemi feshedin" mesajı gönderdi. 

Bu isteğe sert çıkan Beşiktaş yönetiminin ise, "Biz senin için 3.5 milyon Euro bonservis ödedik. Bedavaya da verecek değiliz. Eğer transfer olmak istiyorsan bonservis getir, öyle git" karşılığını verdiği bildirildi. 

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Vagner Love'un menajeri Evandro Ferreira ise şu ana kadar resmi teklif almadıklarını söyledi. Evandro Ferreira yaptığı açıklamada, "Vagner Love'un Beşiktaş'tan ayrılacağını söyleyen ben değilim. Beşiktaş kulübü bunu söylüyor. Şu anda gelecekle ilgili bir karar vermedik. Durum karışık. Bize gelen resmi bir teklif de yok." diye konuştu. 
 
VAGNER LOVE BEŞİKTAŞ'TA KAÇ GOL ATTI?

Vagner Love bu sezon Beşiktaş ile 16 resmi maça çıktı ve 7 gol attı. Brezilyalı futbolcunun, siyah beyazlı kulüple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena & Sabah)

Etiketler :