Vagner Love'ın yıllık maaşı belli oldu

Vagner Love'ın yıllık maaşı belli oldu

Önceki gece İstanbul’a gelen Brezilyalı golcü, dün sağlık kontrolünden geçirildi, öğleden sonra resmi açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love'ı kadrosuna kattı. Transferi resmen açıklayan Beşiktaş, oyuncu ile 2.5 yıllık anlaşma imzaladı. Vagner Love'ın lisansını da çıkaran Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in görev vermesi halinde yıldız oyuncu forma giyebilecek.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre golcü oyuncunun alacağı maaş da belli oldu. Akdeniz ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, tecrübeli futbolcuyla da 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Kara Kartal, yarım dönem için Love’a 1 milyon Euro, kalan 2 yıl için de ikişer milyon Euro ödeyecek.

Forma numarası belli oldu

Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş’ta taşıyacağı forma numarası dün netleşti. Sambacı’nın, 9 numaralı formanın Alvaro Negredo’da olması sebebiyle 30 numarayı seçtiği kaydedildi. Yıldız ismin, Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nda bugün Gençlerbirliği’ni Vodafone Park’ta ağırlayacağı karşılaşmayı tribünde izleyeceği bildirildi. Dün sağlık kontrolünden geçirilen yıldız ismin, takımla çalışmalara yarından itibaren başlayacağı bildirildi.

‘Aşıklar buluştu!’

Beşiktaş Kulübü, Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Vagner Love’ın transferini dün KAP’a bildirdi. Açıklamada, “Profesyonel futbolcu Vagner Love’ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile
görüşmelere başlanmıştır” denildi. Siyah-Beyazlı kulüp, KAP açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarından Brezilyalı golcü oyuncunun transferi konusunda, ‘Aşıklar buluştu’ başlıklı bir video yayımladı.

‘Hayatımda yeni bir dönem’

Love, Instagram hesabından, “Çok mutluyum. Hayatımda yeni bir dönem başlıyor. Alanya’dakinden daha fazlasını yapmak için çalışacağım. Beşiktaş’ın 30 milyondan fazla taraftarının ilgisine karşılık vermek istiyorum” dedi.

Etiketler :