Vagner Love'un Bursaspor - Beşiktaş maçı performansı

Vagner Love'un Bursaspor - Beşiktaş maçı performansı

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, siyah beyazlı formayla ilk kez Bursaspor deplasmanında görev aldı.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan yeni transferi Vagner Love, siyah beyazlı formayla ilk maçında Bursaspor deplasmanında sahaya çıktı. 56. dakikada Lens'in yerine oyuna giren Brezilyalı golcü bir de önemli pozisyon yakaladı fakat kaleci Harun'u geçemedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, Bursaspor deplasmanında 56. dakikada Lens'in yerine oyuna girdi. Brezilyalı golcü oyuna girdikten kısa bir süre sonra hemen pozisyona girdi ve Adriano'nun ortasında ceza sahasında müsait anda yaptığı kafa vuruşunda kaleci Harun'u geçemedi. Vagner Love ilk maçı olmasına rağmen istatistiklerde olumlu bir görüntü çizdi. 

İSABETLİ ŞUT VE İKİLİ MÜCADELE DETAYI
Vagner Love 56. dakikada oyuna girmesine rağmen Quaresma ve Negredo ile birlikte Beşiktaş'ın en fazla isabetli şut yüzdesini yakalayan futbolcusu oldu. %80 pas isabetinin yanı sıra %50'lik ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynayan Vagner Love, Süper Lig'in en iyi top sürme başarısına sahip futbolcusu olarak Bursaspor karşısında bu alandaki tek denemesinde de başarılı oldu. 

VAGNER LOVE'UN PERFORMANS VERİLERİ
Süre: 34 dakika
Şut: 3
İsabetli Şut: 2
Pas İsabet: %80
İkili Mücadele: 4/8
Hava Topu: 1/1

Not: Brezilyalı golcü Quaresma ve Negredo ile birlikte takımın en fazla isabetli şut yüzdesi yakalayan futbolcusu. (2/3) (Futbol Arena)

Etiketler :