Vagner Love'un eski hocası Gazzaev'den Beşiktaş açıklaması

Vagner Love'un eski hocası Gazzaev'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love'un CSKA Moskova'dan eski hocası Valery Gazzaev golcü oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transfer Vagner Love siyah beyazlı takımla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş formasını giydikten sonra buraya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldızın CSKA Moskova'dan eski hocası Valery Gazzaev de Vagner Love'a övgüler yağdırdı. 

Kariyerinin en parlak dönemini Rusya'da CSKA Moskova'da geçiren Vagner Love, Alanyaspor'da sergilediği başarılı performansın ardından Beşiktaş'a transfer oldu. Vagner Love'un CSKA Moskova'da forma giydiği dönemde Rus kulübünün teknik direktörlüğünü yapan Valery Gazzaev, Brezilyalı golcünün Beşiktaş'a transferinin ardından Rus basınına bir açıklama yaptı. 

Vagner Love'un çok önemli bir futbolcu olduğunu söyleyen Valery Gazzaev, "Bir futbolcudan daha fazlası. Her zaman çok çalışır ve sahaya çıktığı zaman tek düşüncesi var, o da gol atmak. Kendisiyle uzun yıllar çalıştık. Çok önemli başarılara imza attık. Şimdi kariyerinde yeni bir başlangıca imza attığını duydum ve onun adına sevinçliyim. Çünkü bunu hak ediyor. Umarım yeni takımında da gollerini atmaya devam eder." ifadelerini kullandı. 

 

Etiketler :