Valerien Ismael'den Emirhan İlkhan açıklaması! "Hayal kırıklığı oldu"

Valerien Ismael'den Emirhan İlkhan açıklaması! "Hayal kırıklığı oldu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Torino'ya transfer olması beklenen Emirhan İlkhan'ın geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta Sampdoria ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Valerien Ismael müsabakanın ardından soruları cevapladı. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam taraftarların yarattığı atmosfere dair, "Bu sevgiyi, tutkuyu yaşamak bizim için çok kıymetli. İyi başlıyoruz, hazırız" ifadelerini kullandı.

Avusturya ve İspanya kamplarında iyi çalıştıklarını belirten Fransız çalıştırıcı, "Henüz yüzde 100 hazır değiliz ama başlangıcı yapacak kadar kendimizi iyi hissediyoruz. Rakibi 90 dakika baskı altına alacak güce sahibiz" açıklamasını yaptı.

Valerien Ismael sezon öncesi kampında denediği taktiklerle ilgili, "Bugün taktiksel anlamda esnekliğe sahip olduğumuzu gördük. 3-4-3'ü de 4-3-3'ü de oynayabilecek esnekliğe sahibiz" diye konuştu.

Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transfer olma ihtimali hakkında da açıklamalarda bulunan Valerien Ismael, "Durumu bizde şok etkisi yarattı. Daha yeni sözleşme imzalamıştı. Sürpriz ve hayal kırıklığı oldu. Durum net değil. Biz de Beşiktaş'ız, şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu ve formasını gururla terletmesi gerekiyor" dedi.