''VAR sisteminden dolayı bize ne verildiğine bir baksınlar. Lehimize verilen bir karar görmedim''

''VAR sisteminden dolayı bize ne verildiğine bir baksınlar. Lehimize verilen bir karar görmedim''

Beşiktaş Teknik Direktörü sergen Yalçın, 3-1 kazandıkları Tarsus İY maçı sonrası konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü sergen Yalçın, 3-1 kazandıkları Tarsus İY maçı sonrası konuştu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''Güzel bir maç oldu, Tarsus İdman Yurdu'nu tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Bundan sonrası için başarılar dilerim. İyi bir kadroyla çıktık biz de, çoğu ligde oynayan oyuncular ama az süre alanlar, 7-8 oyuncumuzu hafta sonu için dinlendirdik."

"Pozitif bir görüntü sergileyip iyi mücadele ettik ve güzel bir galibiyet aldık. Şu andan itibaren önümüzdeki maça hazırlanmaya bakmalıyız."

"Ligin sonu için konuşmak şu an doğru olmaz. Puan olarak istediğimiz seviyede değiliz ama her geçen gün daha iyi duruma geldiğimizi söyleyebilirim. Daha iyi olacak gibi bir görüntü var."

"Ligde 2-3 maç kazanıp seri yaparsak hedefteki takımlara yetişebiliriz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Kötü yolda olduğumuzu söyleyemem şu an, iyi yoldayız, pozitif gözüküyor önümüz."

"Bana sportmenliğe aykırı konuşmadan ₺36bin ceza verdiler. Ben aykırı ne konuşmuşum? Kötü konuşmak veya hakaret etmek lazım, ben futbolun doğasına dair konuştum."

"VAR sisteminden dolayı bize ne verildiğine bir baksınlar. Lehimize verilen bir karar görmedim. VAR'dan 5-6 puan kaybettiğimizi düşünüyorum, bunu da söylemek hakkımız herhalde."

"1 hafta önce Kasımpaşa maçında el pozisyonuna devam verip sonraki hafta benim aleyhime penaltı veriliyorsa bir bakın diyorum pozisyonlara."

"Ceza sahası içinde hangisi el, hangisi penaltı, hangisi değil bilmiyoruz. Avantaj kuralından bizim oyuncuyu attın, sarı kart verdin, rakibe vermiyorsun, kuralda yok diyorsun. Bana veriyorsun ama öbür maç rakibe uygulamıyorsun."

"Ben sportmenliğe aykırı ne dedim? Takımımın hakkını savunmak, maç kazanmak için çaba vermek kurallara aykırı mı oldu şimdi futbol dünyasında? Kenarda durup bir şey olmadı diye evimize mi gidelim?"

"Konuşmadığımız, kenarda durduğumuz zaman bizim yerimize başkası gelecek. Konuşmalıyız, konuşmak zorundayız. Lehime ne verilmiş? Aleyhime verilenlere bak. Kaleciden 50 metre uzakta doğrudan kırmızı kart veriyor hakem, ne VAR'a ne bir şeye gidiyor."