Veli Kavlak: "Geri dönüşüm hiç bu kadar yakın olmamıştı"

Veli Kavlak: "Geri dönüşüm hiç bu kadar yakın olmamıştı"

Sakatlığı nedeniyle iki yıldan fazla bir süre Beşiktaş formasından uzak kalan Veli Kavlak, geçirdiği 6. ameliyatın ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Uzun yıllar Beşiktaş formasından uzak kalan ve omzundan geçirdiği ciddi sakatlık sebebiyle 2.5 yıldır sahalardaki yerini alamayan Veli Kavlak, yeni yılda oynayabilmeyi umuyor. Avusturya basınına röportaj veren 29 yaşındaki futbolcu, ''Tekrar sakatlığımın nüksetmemesi için hiçbir risk almadık. Durumum iyi görünüyor ve 14 Ocak'ta sahalara döneceğim gibi gözüküyor. Geri dönüşüm hiç bu kadar yakın olmamıştı'' sözlerini kullandı.

''ENDİŞELENMEYE BAŞLAMIŞTIM''

Sağlığına kavuşabilmek için tam 6 kez ameliyat masasına yatan Veli, ''Her zaman güçlü durduğumu söyleyemeyeceğim. 4 veya 5. ameliyattan sonra acaba sağlığıma kavuşabilecek miyim diye endişelenmeye başlamıştım. Ama içimde bir ses, her zaman geri döneceğimi söylüyordu'' dedi.

''BAŞKA BİR YERE GİDEBİLİRİM''

2011 yılında Beşiktaş'a katılan ve siyah beyazlı takım ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılabileceğinin de sinyallerini verirken ''Hemen oynamayı açıkçası beklemiyorum. Başka bir yere gitmeyi de düşünebilirim. 2.5 yıldır hiçbir şey yapmıyorum ve önemli olan tam olarak sağlığıma kavuşmam.'' şeklinde konuştu.

''ABDULLAH ÇELİK ÇOK İYİ ÇOCUK''

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u 9-0 yendiği maçta görev alan Avusturya asıllı Türk futbolcu Abdullah Çelik hakkında da konuşan Kavlak, ''Sahada çok iyi iş yaptı. Çok iyi bir çocuk ve geleceği çok açık. Kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu'' değerlendirmelerinde bulundu. (Sporx)

Etiketler :