Vida: "Dinamo Kiev'in oyuncusuyum"

Vida: "Dinamo Kiev'in oyuncusuyum"

Domagoj Vida, Türkiye-Hırvatistan maçı ve Beşiktaş'a transferiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminde ismi Beşiktaş ile sıkça anılan Domagoj Vida, Sportske Novosti'ye konuştu. İşte sorulan sorular ve Domagoj Vida'nın cevapları:

"Domagoj, Türkiye'ye karşı oynadığınız maçta istemediğiniz bir skor aldınız."

- Maalesef. Bu sonuçla birlikte kendi kulüplerimize çok mutsuz döndük ama önümüzde 2 maçımız daha var. Futbolun içinde galibiyetler ve mağlubiyetler var. Ancak, mağlubiyetlerden dersler çıkarmanız önemlidir. Bu sonucu da olgunlukla karşılamak gerekiyor. Türkler'e karşı çok iyi fırsatlar yakaladık ama sonuca ulaştıramadık. Hepsi bu.

"Hakem hatalarından ötürü maçtan sonra şikayetlerin vardı."

- Maçın sonunda, hakemin yaptığı hatalara odaklanmamamız gerekiyor. En azından, ben böyle yapmak istemiyorum. Türkler, Ukrayna'da hakem hatalarından etkilendiler. Türkiye'de de aynı şey bizim başımıza geldi. Bunu kabul etmek gerekiyor. Dürüstçe söylemek gerekirse, ne olduğunu bile görmemiştim. O anda, Burak Yılmaz'ın kafayla oynadığını düşündüm. Soyunma odasına gidip tekrarı seyrettiğimde eliyle oynadığını gördüm. Hakem hatalı bir karar verdi. Demek oluyor ki, en özel hakemler bile hatalar yapabiliyorlar.

"TÜRKLER NASIL DESTEK ALIYORSA..."

"Hırvatistan, son maçlarında çok zor gol atabiliyor. Bunun nedeni nedir?"

- Bu konu hakkında panik yapmamamız gerekiyor. Türkler, bizim karşımızda çok zor durumlara düştüler ama hep takımlarına inandılar, takımlarını desteklediler. Galibiyeti de böyle elde ettiler. Umarım, Finlandiya maçında Osijek de biz de taraftarımızdan böyle bir destek alabiliriz. Türkler'in Milli takımlarına gösterdiği sevginin aynısını kendi taraftarımızdan bekliyoruz.

"Hırvatistan, Ukrayna ile deplasmanda karar maçına çıkacak. Ne düşünüyorsun?"

- İlk maçımız Finlandiya ile. Ardından, Ukrayna maçına bakacağız.

"RUSYA BİLETİNİ ALACAĞIZ"

"Optimist bir insansın. Hırvatistan'ın umudu ne kadar? İzlanda ve Türkiye'de aldığınız mağlubiyetler, Kiev'deki maçı nasıl etkiler?"

- Hırvatistan olarak hep zor durumlarla karşılaşmışızdır. Bu bizim Kutup yıldızımız gibi. Kendi hatalarımızı analiz edeceğiz, hücum gücümüzü geliştireceğiz ve savunmamızı kusursuzlaştıracağız. Böyle yapmazsak kazanamayız. Kulüplerimizde geçireceğimiz 1 ay daha var. Umarım, tüm oyuncularımız Milli takıma sağlıklı bir şekilde gelir. Ben, 2018 Dünya Kupası biletini alacağımızı düşünüyorum.

TRANSFER SORUSUNU YARIDA KESTİ!

"Kulüp konusunu es geçmeyecek olursak..."

- Ben Dinamo Kiev'in oyuncusuyum. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. (Sporx)

Etiketler :