Vida için transfer teklifi kapıda!

Vida için transfer teklifi kapıda!

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'yla ilgili olarak Fransız basınından gündemi sarsan bir transfer haberi geldi. Siyah Beyazlı futbolcunun yeni rotasının İngiltere Premier Ligi olacağı konuşuluyor.

Ajans Beşimkaş - Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, geçtiğimiz yazdan bu yana transfer gündemini en çok meşgul eden isimler arasında yer alıyordu.

Hırvatistan Milli Takımı'yla birlikte 2018 Dünya Kupası'nda oynadığı finalin ardından piyasa değeri iyice yükselen Vida'yı Avrupa'nın dev kulüplerinin istediği öne sürülmüştü.

Büyük takımların ilgisine rağmen Beşiktaş'ta kalan 29 yaşındaki stoperin ara transferde Siyah Beyazlılar'dan ayrılıp ayrılmayacağı da büyük merak konusu.

Fulham, Monaco, West Ham United ve Everton'ın ilgilendiği öne sürülen Hırvat futbolcuyla ilgili Fransız basınından gündem yaratacak bir haber geldi.

Ülkede aylık olarak yayım yapan tabloid gazetelerden Le10sport'un özel haberine göre Vida'nın yeni rotası Premier Lig olacak. Haberde Premier Lig'de küme düşme hattında bulunan Fulham'ın Vida için gözünü kararttığı kaydedildi.

Gazete, savunma hattını güçlendirmek isteyen Londra ekibinin menajeri Claudio Ranieri'nin Vida'nın alınması için bastırdığı ifade edildi.Leicester City'nin başındayken de oyuncuyu çok istediği belirtilen Ranieri'nin bu talebi sonrası Fulham yönetiminin Beşiktaş'a kısa süre içinde teklifte bulunacağı öğrenildi. (Fanatik)

Etiketler :