Vida: ''Türkiye'ye kazanmak için gideceğiz''

Vida: ''Türkiye'ye kazanmak için gideceğiz''

Hırvatistan'ın iki önemli oyuncusu Domagoj Vida ve Josip Pivaric, Türkiye maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Hırvat oyuncu Domagoj Vida, Türkiye-Hırvatistan maçıyla ilgili konuştu.

Kosova'yı 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Domagoj Vida ''Stadyuma gelip bize destek olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zemini düzelten görevlilere de teşekkür ediyoruz. Türkiye maçı öncesi bu bizim için çok önemli bir galibiyet. Az zamanımız var ama gücümüzü toplayıp Türkiye'de kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kulllandı.

Türkiye'ye alacakları galibiyetin önemini belirten Vida ''Türkiye'de alacağımız 3 puan Rusya için bizim adımıza çok büyük bir adım olacak. Finlandiya da İzlanda'yı yenerek bize biraz yardımcı oldu. Ancak bize yine de rakiplerimizin maçlarıyla ilgilenmiyoruz'' dedi.

''TÜRKİYE KAZANMAK İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAKTIR''
Hırvatistan'ın önemli isimlerinden Josip Pivaric de kısa bir değerlendirme yaparken Türkiye'nin Ukrayna yenilgisi sonrası sıkıntılı bir durumda kaldığının belirtilmesi üzerine ''Bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Taraftarları önünde oynayacaklar ve kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Biz kendimize bakmalıyız. Türkiye maçının ne kadar önemli olduğunun farkındayız'' şeklinde konuştu.

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile 5 Eylül Salı günü Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. (Sporx)

Etiketler :