Vida'nın Beşiktaş'a transferini Mrmic açıkladı

Vida'nın Beşiktaş'a transferini Mrmic açıkladı

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Mrmic, Vida transferi hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Transfer gündeminde son dönemde hakkında birçok haber çıkan Domagoj Vida hakkında siyah beyazlıların kaleci antrenörü Mrmic Hırvat basınına konuştu. Mrmic, vatandaşı Vida'nın 3 Ocak'ta Beşiktaş'ın kampına katılacağını söyledi. 
 

Beşiktaş'ın Vida transferinde son dakika haberleri

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida transferiyle ilgili siyah beyazlıların kaleci antrenörü Mrmic, Hırvat basınına konuştu ve şunları söyledi:

"Vida 3 Ocak'ta Beşiktaş kampına katılacak. Kendisi bizimle anlaştı. Basında çıkan Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları ise tamamen spekülasyon. Dinamo Kiev'in yeni sözleşme imzalatacağı da doğru değil. Bence o artık Beşiktaş'ın oyuncusu ve sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ın hazırlık kampına katılmalı." ifadelerini kullandı.Mrmic son olarak Beşiktaş'taki bir diğer Hırvat stoper Mitrovic hakkında da konuşurken, "Ayrılacağı iddiaları doğru değil. O da sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta olacak." diye konuştu. 

Öte yandan Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Hırvat stoper Domagoj Vida, dev kulüplerin ilgisini çekiyor. 4 sezondur top koşturduğu Dinamo Kiev'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vida için Dinamo Kiev teknik direktörü Aleksandr Khatskevich umudunu kaybetmiş değil. Vida ile yeniden anlaşmanın hesaplarını yapan Dinamo Kiev'de Aleksandr Khatskevich, Vida hakkında konuştu ve ''Kendisi tatilde. Şuan dinleniyor. Vida ile kulüp başkanı İgor Surkis konuştu. Bana da 25 Aralık'a kadar kararını vermiş olacağını söyledi'' dedi. 

(Futbol Arena)

Etiketler :