Vida'nın menajerinden açıklama

Vida'nın menajerinden açıklama

Beşiktaş'ta ayrılması beklenen Vida'nın belirsizliği devam ediyor. Bu bağlamda konuşan Hırvat stoperin menajeri, transfere noktayı koydu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'taki geleceği yılan hikayesine dönen Vida’nın takımda kalıp kalmayacağı bir süredir belirsizliğini koruyordu. Bu tartışmalara son noktayı Hırvat stoperin menajeri Uğur Avadan koydu. Avadan, “Vida Dünya Kupası’nda final oynamış bir futbolcu. Bundan dolayı sürekli teklif alıyor. Bu çok normal. Ama Vida’nın isteği net, dün de söyledim; bugün de aynısı. Beşiktaş’ta kalmak istiyor. 2 sene daha kontratı var ve bu sezon Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde takımıyla başarılı olmak istiyor.” dedi.

HIRVAT STOPER TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ 

31 yaşındaki futbolcu Kara Kartal’a transfer olduğu 2017-2018 sezonunun devre arasından bu yana 2.5 sezonda toplam 94 resmi maça çıktı. Son iki sezondur 38 resmi maçta forma giyen Vida, siyah-beyazlı formayla 9 gol sevinci yaşadı. Beşiktaş Domagoj Vida için Dynamo Kiev’e herhangi bir bonservis bedeli ödememişti. (Asist Analiz)

Etiketler :