Vida’yı monte zamanı!

Vida’yı monte zamanı!

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis ile Şampiyonlar Ligi kura çekiminde bir araya gelen Başkan Fikret Orman, devre arası takıma kazandırmayı planladıkları Hırvat stoperin gelmesi için sıkı bir pazarlık yaptı, büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Vida transferinde artık gün saymaya başlarken, Başkan Fikret Orman deyim yerindeyse Dinamo Kiev yönetimini pes ettirdi. Hırvat oyuncuyu bonservis bedeli ödememek için devre arası almayı planlayan Başkan Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğini geri çevirmedi ve bu transferin hemen gerçekleşmesi için gerekli adımları attı.
 
Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco’ya giden ve burada bulunan Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis ile de bir araya gelen Fikret Orman, bir miktar bonservis bedeli ödemeyi göze aldı. Milli araya kadar bu transferi bitirerek Vida’nın Hırvat kampına rahat gitmesini isteyen Beşiktaş Başkanı’nın, başka bir oyuncu almayı düşünmediği ortaya çıktı.
 
Vida ile sezonu kapatma niyetinde olan Orman, yönetici arkadaşlarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde, “Bu saatten sonra ancak takımdan giden bir oyuncu olursa transfer yaparız. Vida’yı devre arası için düşünmüştük ama hocamız, bir stoper transferinin yapılması halinde kadronun hem Avrupa hem de lig için yeterli olacağını söyledi. Bu yüzden Vida’yı öne çektik. Eğer geri çeviremeyeceğiz miktarda yüksek bedelli teklifler gelirse o zaman transfer politikamız durum değişebilir. Fakat şu anki mevcut kadromuz çok güçlü bir kadro” ifadelerini kullandı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Etiketler :