"Vida'yı Ocak'ta değil, şimdi istiyorum"

"Vida'yı Ocak'ta değil, şimdi istiyorum"

Siyah-Beyazlılar, Domagoj Vida için tüm kozlarını oynayıp, Hırvat stoperi transfer sezonu bitmeden kadrosuna katmayı hedefliyor. Çünkü Şenol Güneş, tecrübeli stoperin Ocak’ta değil, şimdi takıma katılmasını bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon da Süper Lig’de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak isteyen Beşiktaş, stoper bölgesine takviye için gaza basmış durumda. Siyah-Beyazlılar’ın 2 sezondur kadrosuna katmak istediği Domagoj Vida’da çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

Hırvat oyuncunun temsilciliğini yapan Uğur Avadan, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Beşiktaş yöneticileri, Şampiyonlar Ligi kurasının ardından Ukrayna’ya gidip Dinamo Kiev yönetimiyle görüşecek. Bu, resmi olarak ilk temas olacak. Onun cephesinden bir sıkıntı yok. Vida, ya şimdi ya da Ocak’ta bedelsiz gelecek” demişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in, yönetime bir an önce Vida’nın alınması konusunda görüş bildirdiği, bunun üzerine de Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının gaza bastıkları ifade edildi.

Artık çok daha yakın
Önümüzdeki haftanın başına kadar tecrübeli stoperin transferinde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Kara Kartal’ın, önceden el sıkıştığı Vida’nın kulübü Dinamo Kiev’i ikna edip, Vida’yı kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ukrayna cephesinin de, yeni sözleşme imzalamaya zaten yanaşmayan oyuncuyu bonservisiyle satıp, bu transferden para kazanmayı hedeflediği konuşuluyor.  (Fanatik)

Etiketler :