Vincent Aboubakar, Kadıköy'ü bekliyor!

Vincent Aboubakar, Kadıköy'ü bekliyor!

Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, Fenerbahçe derbisine odaklanmış durumda. Kadıköy'deki başarılı performansıyla dikkat çeken yıldız oyuncu, yine derbiye damga vurmak istiyor.

Ajans Beşiktaş Beşiktaş'ta çıktığı son 3 maçında da gol atan Vincent Aboubakar, şovuna Fenerbahçe karşısında da devam etmeyi hedefliyor. Kadıköy'deki son karşılaşmasında Sarı-Lacivertli kaleyi 20 dakikada 2 kez sarsan Abou, özel olarak hazırlanacağı derbiye damga vurmak istiyor.

Siyah-Beyazlı formayla üçüncü dönemine sessiz bir giriş yapan Vincent Aboubakar, ilk 4 karşılaşmada gol atamamıştı. Formundan memnun olmaması sebebiyle 4 yıldır beraber çalıştığı Türk asıllı Belçikalı özel antrenörü Selim Demirci'yi İstanbul'a getirten Kamerunlu, yaptığı özel idmanlarla yükselişe geçmişti.

ÖZEL ÇALIŞMALARA DEVAM

Demirci'yle yaptığı antrenmanların ardından 3 maçta 3 gol atan Abou, takımına 3 karşılaşmalık galibiyet serisini getirmiş ama durmama kararı almıştı. Milli arada ülkesi Kamerun'a giden tecrübeli futbolcu, İstanbul'a dönüşte Demirci'yle özel çalışmalarına devam edecek. Yıldız isim, derbiye de özel idmanlarla hazırlanıp Sarı- Lacivertliler karşısında Kara Kartal'a zaferi getiren isim olmaya çalışacak.

KADIKÖY'E SON GİTTİĞİNDE 2 GOL ATMIŞTI

Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye karşı daha önce 4 karşılaşmada forma giyen Vincent Aboubakar, rakip fileleri 3 kez sarsmayı başarmıştı. 29 Kasım 2020'de Kadıköy'de oynanan ve 4-3 sona eren karşılaşmaya adeta damga vurarak 2 gol birden kaydeden Kamerunlu süperstar, Ülker Stadı'nda yine şovuna devam etmeyi planlıyor.

CENK VE GHEZZAL DESTEK VERECEK

Kadıköy'deki son mücadelesinde 4 ve 20. dakikalarda sahneye çıkarak gollerini kaydeden Aboubakar, özel olarak hazırlanarak çıkacağı karşılaşmada Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun başta olmak üzere takım arkadaşlarının da desteğiyle 3 puanı hedefliyor. (Fanatik)