Vodafone Arena'da şehitler için yardım maçı

Vodafone Arena'da şehitler için yardım maçı

Vodafone Arena'da düzenlenecek olan  gösteri maçının detayları belli oldu... Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye A Milli Takım Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Arena'da düzenlenecek olan organizasyonun detayları belli oldu. 22 Aralık Perşembe günü Vodafone Arena'da düzenlenecek olan organizasyonda elde edilecek gelir, şehit ailelerine bağışlanacak. Süper Lig'deki tüm takımlardan en az 1 yerli ve yabancı oyuncunun katılacağı organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç " Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde Perşembe günü güzel bir organizasyon yapılacak" dedi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ da konuşmasında "Yapılacak olan gösteri maçının gelirleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza verilecek." dedi.

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktör Fatih Terim ise "Lig maçları bu organizasyondan etkilenmeyecek. Fikstür de aksamayacak. Her takımdan en az 1 yabancı, 1 yerli gelecek. İstanbul takımlarından biraz daha fazla oyuncu alabiliriz. Kadro dışı kalan oyuncular da olabilir. Hiçbir teknik direktöre mecburiyet kılmadık. Gelenlerden memnuniyet duyarız. Gelen sayıya göre hocalar iki kulübede olacak.Türkiye'deki herkes bu maça davetlidir. Arda, Burak, Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre hepsinin eğer imkanı varsa gelebilir. İnadına barış, inadına sevgi ortamına gidiyoruz. Ülkemizin, devletimizin Cumhurbaşkanımızın duruşlarının yanındayız. Maçın hakemi Cüneyt Çakır ve ekibi olacak. NBA'de her sene All-Star yapılıyor. Belki biz de mutlulukla ilgili her sene bu tip organizasyonlar yapabiliriz." dedi.