Vodafone Kara Kartallılar, Beşiktaş kampını ziyaret etti

Vodafone Kara Kartallılar, Beşiktaş kampını ziyaret etti

Vodafone’un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal Hareketi'nde üyeler, Beşiktaş’ı Antalya’da sürdürdüğü devre arası kampında ziyaret etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal Hareketi ile Beşiktaşlı abonelerine kazandırmaya devam ediyor.

Vodafone KaraKartal Hareketi’nin ayrıcalıklarından “Kamp Ziyareti” faydası kapsamında sosyal medyada düzenlenen yarışmada en yaratıcı hediye önerisi sunan 3 talihli, Beşiktaş’ı Antalya’da sürdürdüğü devre arası kampında ziyaret etme şansı yakaladı.

Vodafone KaraKartal Hareketi üyelerinden Burak Bulgurlu “her futbolcu için TEMA Vakfı’na fidan”, Gökhan Doğan “futbolculara ikinci yarı için taraftardan mektup”, Serkan Küre ise “‘çocuklar inanın’ yazılı pasta” önerisiyle jüriden tam not aldı. 

Beşiktaş’ın Antalya kampına konuk olan Vodafone KaraKartallılar, takımın antrenmanını izledikten sonra futbolculara hediyelerini verdi ve formalarını imzalattı.

Etiketler :